Hovedretter med oksekød/ Mad på grillen

Burgerbøffer

Burgerbøffer

Der er ikke noget bedre end en god hjemmelavet burger. Og med de her lækre burgerbøffer så bliver den ekstra god…

Og så er det bare at fylde din burger med lutter gode sager.

Burgerbøffer kan både laves på panden og på grillen. Jeg foretrækker dem på grillen, men de kan sagtens laves på grillpande.

Man kan sagtens forme bøfferne og gøre dem klar i god tid. Jeg plejer at ligge dem på et tyndt skærebræt, og så ligge bagepapir imellem lagene. Så kan de nemlig stables og stilles i køleskabet indtil de skal grilles eller steges.

Jeg plejer at veje farsen når det hele er blandet sammen, og så dele det med 8. Så vejer jeg kødet af til hver enkelt bøf, så de bliver lige store.

Jeg må jo nok indrømme at vi af og til henter burger med hjem når energiniveauet er lavt. Men altså sådan en lækker hjemmelavet burger kan sagtens hamle op med en du køber. Men nogen gange så orker jeg heller ikke at lave mad, selvom jeg elsker at lave mad. Men sådan har vi det vist alle engang imellem.

 

Ingredients

  • 1 kilo hakket oksekød
  • 2-3 spsk barbecue sauce
  • 1 æg
  • salt og peber

Instructions

1

Bland det hele sammen og del farsen til 8 bøffer og lav dem så flade som muligt.

2

Steges eller grilles ved rimelig god varme i ca. 10 minutter.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply