Frokostbordet/ Tilbehør

Ristede løg

Ristede løg

Hold nu op det er nemt at lave disse hjemmelavede og sprøde ristede løg, og de smager fantastisk!!!

Vi skulle have burgere til aftensmad, og det var med hjemmebagte burgerboller, og da det var en helligdag, så var der god tid til madlavning. Så fik lige lyst til at prøve at lave ristede løg.

Det giver en stor portion, men de kan opbevares i en lufttæt beholder.

Ristede løg

Af Berit Personer: Det giver en stor portion, men de kan opbevares i en lufttæt beholder.

Ingredienser

  • 3 løg
  • 5 spsk mel
  • rapsolie
  • lidt salt

Fremgangsmåde

1

Løgene skæres i helt tynde skiver og deles ad og kommes i en skål sammen med mel. Rør godt rundt i dem, så de får et tyndt lag mel på.

2

Fyld rapsolie i en gryde, i ca 1/4 del af gryden, varm olien langsomt op. Den må ikke koge.

3

Når olien syder omkring en tandstik, så er olien klar til at løgene kan kommes i.

4

Kom en håndfuld i gryden af gangen og rør lidt rundt med en gaffel så de ikke hænger sammen. Frituresteges ca. 2 minutter pr. portion.

5

Når de er færdige tages de op af gryden med en hulske og ligges på en tallerken med køkkenrulle, så det kan opsuge fedtet.

6

Når de er afkølede drysses de med lidt salt.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Burgerbøffer - Berits univers
    8. april 2018 at 7:20

    […] kan varmt anbefale at bruge super lækre og sprøde hjemmelavede ristede løg i din burger, mums siger jeg […]

  • Leave a Reply