Frokostbordet/ Tilbehør

Ristede løg

Ristede løg

Hold nu op det er nemt at lave disse hjemmelavede og sprøde ristede løg, og de smager fantastisk!!!

Vi skulle have burgere til aftensmad, og det var med hjemmebagte burgerboller. Og da det var en helligdag, så var der god tid til madlavning. Så fik lige lyst til at prøve at lave ristede løg.

Jeg kunne også finde på at bruge hjemmelavede ristede løg til smørrebrød. Ja eller hvad du ellers lige har lyst til at spise ristede løg til…

Og det har jeg så gjort flere gange siden. Det er ret nemt og så smager de bare så meget bedre end dem man køber.

Det giver en stor portion, men de kan nemt opbevares i en lufttæt beholder. Min erfaring er at de holder sig bedst i et glas.

Ristede løg

By Berit Serves: Det giver en stor portion, men de kan opbevares i en lufttæt beholder.

Ingredients

  • 3 løg
  • 5 spsk mel
  • rapsolie
  • lidt salt

Instructions

1

Løgene skæres i helt tynde skiver og deles ad og kommes i en skål sammen med mel. Rør godt rundt i dem, så de får et tyndt lag mel på.

2

Fyld rapsolie i en gryde, i ca 1/4 del af gryden, varm olien langsomt op. Den må ikke koge.

3

Når olien syder omkring en tandstik, så er olien klar til at løgene kan kommes i.

4

Kom en håndfuld i gryden af gangen og rør lidt rundt med en gaffel så de ikke hænger sammen. Frituresteges ca. 2 minutter pr. portion.

5

Når de er færdige tages de op af gryden med en hulske og ligges på en tallerken med køkkenrulle, så det kan opsuge fedtet.

6

Når de er afkølede drysses de med lidt salt.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply