Velkommen til mit univers

Som du nok har gættet så hedder jeg Berit. Jeg er gift med Klaus og er bonusmor til 3 drenge og et barnebarn. Vi har delebørn, og hver anden uger bor de to yngste drenge ved os. Jeg har ikke selv børn, men jeg er også så heldig at have to niecer som jeg elsker overalt på jorden.

Jeg elsker at lave mad og bage. Og jeg ved ikke noget bedre end at have gæster og kunne forberede menuen i rigtig god tid. Jeg er også blevet god til at forberede mig og lave de ting i forvejen som er muligt.

Jeg har et fuldtidsarbejde, så har kun min fritid til at lave maden i. Men jeg er igang med at udleve min drøm om at bruge madlavning lidt i mit professionelle liv. Min mand og jeg har købt et lille landsted ved Dyrehaven i Haderslev, og det overtager vi i marts 2021. Der vil vi bygge stalden om til en bed and breakfast, som vi forventer at åbne i foråret/sommeren 2022. Så jeg håber at jeg på sigt kan leve af at have bloggen og kræse om gæsterne i bed and breakfast.

Kommenter endelig på mine opskrifter, både hvis du har spørgsmål, eller hvis du har prøvet at lave dem og hvad du synes om dem.

Følg mig på facebook og instagram

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, brug meget gerne @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Min bed and breakfast vil også få en hjemmeside, men så langt er jeg ikke nået endnu. Men du kan følge den på facebook og instagram, hvor jeg vil dele billeder af vores ombygning og livet på landet.

 

Se alle mine dejlige opskrifter LIGE HER