Mad på grillen/ Tilbehør

Kartofler med oregano

Kartofler med oregano

Vi har oregano i vores krydderurte bed, og den vokser helt vildt. Faktisk tror den at den skal fylde hele bedet, så der skal bruges lidt af den. Valget falder ofte på de her lækre kartofler med oregano når vi tænder op i grillen.

Vi kan godt lide små hele kartofler på grill eller i ovnen med noget olie og krydderier. Og variationen med oregano er rigtig lækker.

Man kan sagtens bruge et idlfast fad til kartofler med oregano, men vi bruger ofte en foliebakke, det gør opvasken nemmere bagefter.

Hvis du vil have inspiration til andre retter på grillen, så kig her.

Lige et havetip:

Hvis du også vil have oregano i din have, så vil jeg anbefale at plante den i en krukke for sig selv. Men derudover så elsker jeg at kunne gå ud i haven om sommeren og plukke friske krydderurter.

Kartofler med oregano

By Berit Serves: 2-3

Ingredients

  • 675 gram små kartofler
  • 4 spsk hakket oregano
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • krydderier efter smag (vi brugte pommes frites krydderi og roasted garlic & pepper)

Instructions

1

Vask kartoflerne

2

Kom dem i en frysepose med olie og krydderier, vend dem godt rundt og kom dem i et fad eller foliebakke hvis det er til grillen

3

Kommes på grillen i ca. 35 min ved inddirekte varme

4

I ovnen vil jeg tro at de skal have omkring samme tid ved 200 grader

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply