Tilbehør

Blomkålsris

Blomkålsris

Der findes et hav af opskrifter på blomkålsris på nettet, men derfor skal i ikke “snydes” for en her på bloggen…

Jeg er rigtig glad for blomkålsris, især når jeg gerne vil spise lidt mere sundt. For det er klart sundere at spise dem som tilbehør til en ret i stedet for ris. Og på den måde sparer jeg lidt på kalorierne og får flere grønsager i min mad.

 

 

Blomkålsris

Ingredienser

  • 1 lille blomkål
  • 1-2 fed hvidløg
  • ½ løg
  • 1 tsk kokosolie
  • ½ tsk chiliflager
  • salt og peber

Fremgangsmåde

1

Hak løg og hvidløg og kom dem på en pande sammen med kokosolie og chiliflager og svits dem indtil de er klare, skal ikke brunes.

2

Så skal blomkålen rives fint, og det kan godt være et værre svineri i køkkenet hvis ikke man har en lille fiks minihakker som mig... Og så tager det ingen tid for at hakke/rive det.

3

Kom blomkålen i panden og lad det svitse ved svag varme. Sørg for at rør rundt ofte så det ikke bliver brunet.

4

Smag til med salt og peber og så er det klar til servering.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply