Tilbehør

Ovnbagte gulerødder med sesam

Ovnbagte gulerødder med sesam

De her ovnbagte gulerødder med sesam er hurtigt og nemt tilbehør. Her i huset har vi altid gulerødder liggende i køleskabet, så det er ikke noget jeg skal huske at købe ind til. Så hvis du alligevel er igang med at skrælle gulerødder til madpakken, så skræl lige lidt ekstra.

Gulerødder blandet med sesamfrø giver en utrolig god smag. Den eneste ulempe er alle de sesamfrø der skal pilles ud af tænderne bagefter. Men hvad gør man ikke for at være lidt sund og variere tilbehøret.

Jeg synes at ovnbagte gulerødder med sesam passer godt til kylling. Hvis du vil have inspiration til retter med kylling, så kan du få det her.

 

 

Ovnbagte gulerødder med sesam

By Berit Serves: 2
Prep Time: 10 min Cooking Time: 35 min

Ingredients

  • 500 gram gulerødder
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk sesamfrø
  • salt

Instructions

1

Skræl gulerødder og skær dem i stave og bland med olivenolie, sesamfrø og salt.

2

Kommes på en bageplade (på bagepapir) og så i ovnen ca. 35 minutter ved 200 grader.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply