Tilbehør

Kartoffelsalat med forårsløg og purløg

Kartoffelsalat med forårsløg og purløg

Jeg har lidt forskellige kartoffelsalater jeg laver. Og sidst da vi grillede faldt valget på den her lækre kartoffelsalat med forårsløg og purløg. Og den blev lige opgraderet, da jeg brugte hjemmelavet mayonnaise. Tiden og lysten var der lige den dag til at lave det hele fra bunden.

Men man behøver skam ikke at lave hjemmelavet mayonnaise, man kan sagtens bruge noget færdigt, bare sørg for at det er en god kvalitet…

Kartoflerne skal være helt kolde, og jeg synes det bliver bedst når de er kogt dagen før. Kartoffelsalaten må nemlig gerne laves flere timer inden servering, så den har god tid til at trække.

Kartoffelsalat med forårsløg og purløg smager rigtig lækkert sammen med kyllingespyd.

 

Kartoffelsalat med forårsløg og purløg

Ingredients

  • 1 kilo kogte kolde kartofler
  • 3 forårsløg
  • 1 bundt purløg
  • 3 spsk mayonnaise
  • 500 g creme fraiche 18%
  • 2-3 spsk æblecidereddike
  • lidt sukker
  • salt og peber

Instructions

1

Bland mayonnaise, creme fraiche og æblecidereddike med sukker, salt og peber.

2

Smag dressingen til og bland derefter hakkede forårsløg og purløg i.

3

Et lille tip til purløg, det hakker jeg aldrig, jeg synes det er meget nemmere at samle i et bundt og så klippe det i korte stykker.

4

Til sidst blandes kartofler skåret i mindre stykker i, og så er det bare at stille i køleskabet indtil resten af maden er klar.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply