Desserter

Vandmelon sorbet

Vandmelon sorbet

Jeg har en kræftsyg mor, som kun må spise noget som er flydende og uden mælkeprodukter. Hun kan godt lide at få vandmelon, men alt skal være blendet, så jeg lavede denne vandmelon sorbet. Og hun var helt vild med den, det var meget frisk…

Og det var ret simpelt at lave, det tog dog lidt tid, da der er mange kerner i, på trods af at jeg havde købt en “kernefri” vandmelon. Men det var alt arbejdet værd…

Jeg havde lånt min venindes ismaskine, og så tager det jo ingen tid at blive færdig. Men det kan sagtens laves i almindelig fryser, bare man lige husker at røre lidt rundt mens det fryser til is.

 

Opskriften her giver 1 liter vandmelon sorbet.

Vandmelon sorbet er en rigtig sommer ret. Hvis du vil have inspiration til hvad du kan servere inden, så kig her.

Vandmelon sorbet

Ingredients

  • ½ vandmelon (mellem størrelse)
  • Sukkerlage: (der skal bruges 1 dl færdig sukkerlage til ½ vandmelon)
  • 150 gram sukker
  • 2½ dl vand

Instructions

1

Start med at lave sukkerlagen... Lav evt. en mindre portion, jeg lavede nemlig til 2 portioner is.

2

Bring sukker og vand i kog, lad det derefter køle helt af. Hvis du er lidt i tidspres, så køler det ret hurtigt af i fryseren.

3

Så skæres vandmelonen ud i små stykker og kom dem i en blender sammen med 1 dl sukkerlage.

4

Blendes helt fint og så er det klar til ismaskine eller fryser. Jeg gav det 40 minutter i ismaskinen.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply