Tilbehør

Bønnefritter

Bønnefritter

Normalt er jeg faktisk ikke så meget til grønne bønner. Men bønnefritter, dem er jeg ret vild med. At de så også er sunde og kan erstatte noget af det lidt mindre sunde på min tallerken, det er jo rent win-win…

Du skal lave dem fordi de er sunde og smager lækkert, for pæne, det er de ikke…

Denne gang prøvede jeg at lave bønnefritter i min actifry, og det blev rigtig godt. Den sørgede for selv at røre rundt. Så kunne jeg koncentrere mig om det andet der lige skulle laves til aftensmaden.

Hvis du ikke har en actifry, så kan du også lave bønnefritter i ovnen. Der skal de bare have samme tid ved 200 grader varmluft, og husk at rør rundt indimellem.

Et andet alternativ til sundt tilbehør som kan erstatte lidt af kulhydraterne er blomkålsris.

Jeg kan godt lide græsk yoghurt, så jeg blander ofte lige lidt salt, peber, aromat og presset hvidløg i og serverer til.

 

 

Bønnefritter

Ingredients

  • 1 pose frosne grønne bønner
  • 2 spsk olivenolie
  • 1-2 hakket hvidløg
  • lidt salt

Instructions

1

Kom det hele i actifry og lade den køre ca. 35 minutter.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply