Kager

Rutebils lagkage

Rutebils lagkage

Rutebils lagkage er verdens nemmeste og hurtigste lagkage. Det kan være rart når det bare skal gå stærkt og der ikke er tid eller lyst til at bage bunde selv og hjemmelavet creme osv.

Jeg vil klart anbefale at det også skal være chokoladebunde hvis du selv bager. Jeg har en gang lavet rutebils lagkage med hjemmebagte vanillebunde og det smagte ok, men foretrækker nu dem med chokolade.

Den er altid populær på fødselsdags bordet hjemme ved os. Hvis du vil have mere inspiration til flere kager du kan servere, så kig her.

Sådan her ser det ud når jeg knuser rutebiler. Man kan selvfølgelig også komme dem i en minihakker.

 

Nogen gange så kan jeg også godt finde på at komme hakket chokolade imellem bundene på rutebils lagkage.

Rutebils lagkage

Ingredients

  • 1 pakke chokolade lagkagebunde
  • ½ liter fløde
  • 1 pakke rutebiler

Instructions

1

Start med at knuse rutebilerne, det gøres nemmest ved at komme dem i en frysepose (jeg bruger godt nok 2 poser) og så køre kagerullen over, så de bliver knust helt.

2

Fløden piskes stiv og blandes med de knuste rutebiler. Fordeles på de 3 lag og smøres rundt på siderne... og så er den klar til at hvile i køleskabet og blive serveret når gæsterne kommer.

3

Og så tager den jo ikke skade af at blive pyntet lidt... men det er jo ikke ligefrem min spidskompetence...

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply