Saucer, dressinger og div./ Tilbehør

Tzatziki

Tzatziki

Tzatziki kan spises hele året rundt, men det smager nu aller bedst om sommeren når det er sæson for lækre danske agurker.

Det kan bruges til rigtig mange retter som tilbehør, det er kun fantasien der sætter grænser.

Og så er det super nemt at lave selv, og det tager ikke lang tid. Det der tager længst tid er når agurkerne skal trække med salt, men der kan man passende ordne andre ting.

 

Tzatziki

Af Berit Personer: 4-6

Ingredienser

  • 500 g græsk yoghurt 2%
  • 1 agurk
  • 3 fed presset hvidløg
  • 1-2 spsk groft salt
  • peber
  • aromat

Fremgangsmåde

1

Riv agurken groft og kom det i en sigte, drys med groft salt og lad det stå og trække en halv times tid.

2

Kom agurken i et rent viskestykke og pres så meget at væden ud som muligt.

3

Hæld græsk yoghurt i en skål og kom agurker, presset hvidløg, peber og aromat og bland det sammen. Smag til om det skal have yderligere salt i.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply