Kager

Kanelsnegle

Kanelsnegle

Så starter den store bagedyst i dag, og drengene har udtrykkeligt gjort det klar for mig at man ikke kan se det uden at få kage… Så jeg måtte jo igang.

Den anden dag duftede det af kanel fra køkkenet på arbejdet, og allerede der fik jeg lyst til kanelsnegle, elsker ny bagte kanelsnegle.

24 stk

ca. 400 gram mel

2 dl lun mælk

50 gram gær

1 æg

50 gram sukker

100 gram blødt smør

Remonce:

150 gram blødt smør

150 gram brun farin

5 tsk kanel

Start med at opløse gær i det lune mælk, pas på mælken ikke bliver for varmt (skal være håndvarmt)

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt til den er glat og ikke klistrer mere.

Hæver lunt og tildækket en halv times tid.

Rør remonce sammen så den er klar til dejen er hævet færdig.

Rul ud i en rektangel på ca. 30×70 cm.

Smør remoncen på og rul sammen på den lange led. Derefter skal dejen skæres i skiver på ca. 2 cm tykkelse. Sørg for at komme enden af dejen nedenunder kanelsneglene. Det glemte jeg her i travlheden mellem kanelsnegle og boller i karry.

Sæt dem på en bageplade og lad dem efterhæve i 20 minutter.

Bages i 10 minutter ved 225 grader.

Når de er kølet af pyntes de med glasur.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply