Mad på grillen/ Tilbehør

Grillede tomater med timian

Grillede tomater med timian

Skal du grille og mangler lidt “grønt” som tilbehør, så er de her lækre grillede tomater med timian gjort klar på ingen tid.

Jeg synes at smagen af grillede solmodne tomater er sommer for mig. De smager skønt og sammen med kan du bl.a. servere marinerede svinekoteletter, opskriften på dem finder du her.

Vi valgte at komme frisk timian på toppen af tomaterne, men du kan sagtens bruge andre krydderurter. Og også tørrede hvis du ikke lige har terrassen fyldt med friske krydderurter ligesom mig.

Grilltiden varierer lidt efter hvor store tomaterne er, og hvor bløde man foretrækker dem, så prøv dig frem. Og når de skal vendes er det en god ting at bruge en grillpalet, så du ikke får dem mast sammen med grilltangen.

Sådan her ser de ud inden de bliver grillet:

De her tomater er en af mine grillede grønsags favoritter. Hvad er din favorit grønsag på grillen?

Grillede tomater med timian

Ingredients

  • Tomater
  • Olivenolie (jeg brugte hvidløgsolie)
  • Salt
  • Peber
  • Frisk timian

Instructions

1

Skær tomaterne halvt over.

2

Pensl med olien og drys med salt, peber og hakket timian.

3

Grilles på begge sider på direkte varme i 10-15 minutter ialt.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du brugte @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply