Saucer, dressinger og div./ Tilbehør

Svampesauce

Svampesauce

Denne lækre og meget lidt sunde sauce fik vi som tilbehør til oksemørbraden nytårsaften. Jeg er ret vild med svampe og så lidt fløde til…. ja så kan det bare ikke gå galt.

600 g blandede svampe (jeg brugte portobello, markchampignon og østershatte)

1 løg

smør

1 spsk hakket timian

2 dl hønsebouillon

3 dl fløde

maizena til jævning

Rens svampene og skær dem i grove stykker. Skær løget i små tern, og steg dem lysebrune i smør.

Brug enten en sauterpande eller en halvstor gryde, da svampene fylder rimelig meget.

Tilsæt svampe og timian og lad det stege 5 minutters tid. Tilsæt fløde og hønsebouillon og lad det småkoge et par minutter. Jævnes efter behag med maizena.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply