Kager

Brownie med 2 slags chokolade

Brownie med 2 slags chokolade

Denne brownie er en af de tunge, men rigtig lækker…. Men jeg kan også rigtig godt lide den slags kager.

Denne portion rækker nok til 10-12 personer hvis den serveres til et kaffe bord, men hvis man vælger at servere dem som dessert med is, frugt eller andet som tilbehør, så rækker den nok til 8 personer.

Kagen har bedst af at blive bagt dagen før, så den kan sætte sig.

Jeg bruger hvide chokoladeknapper, da jeg godt kan lide at man kan se dem i kagen. Hvis man bruger hvid chokolade som hakkes, så ses det ikke så nemt. Men smagen er den samme, så det er kun visuelt at der er en forskel.

Passer til en form på ca. 22×22 cm. Jeg har et gennemsigtigt kvadratisk ovnfast fad fra grand cru som passer helt perfekt, og det gode er at man kan få låg til. Så er kagen nem at transportere hvis man skal forkæle sine kolleger fx…

Brownie med 2 slags chokolade

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 200 g mørk chokolade (jeg brugte 70%)
  • 150 g hvide chokoladeknapper
  • 125 g hvedemel
  • 3 æg
  • 260 g sukker
  • korn fra ½ vanillestang
  • ½ tsk salt

Fremgangsmåde

1

Smelt smørret ved svag varme, hak den mørke chokolade og lad det smelte i det varme smør.

2

Mel, æg, sukker, vanillekorn og salt piskes sammen til en luftig masse.

3

Tilsæt smør og mørk chokolade under omrøring.

4

Tilsæt de hvide chokoladeknapper og vend dem i dejen.

5

Kom bagepapir i formen og fordel dejen deri.

6

Bages 30 minutter ved 180 grader.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply