Halloween/ Kager

Edderkoppe romkugler

Edderkoppe romkugler

De her små uhyggelige edderkoppe romkugler er nemme at lave og sjove at servere til halloween.

Jeg havde ingen kagerester i fryseren, så derfor købte jeg mig til kager og lavede romkuglerne af det. Tænker at det svarer til omkring 300 gram kagerester.

Det er såmænd bare de billigste kager fra Netto jeg har købt, men romkuglerne smager rigtig skønt. Men nu elsker jeg også bare romkugler!!

Jeg vil tro at der bliver omkring 18-20 stk af denne portion, jeg lavede ikke af hele portionen og fik 12 små edderkoppe romkugler.

Du kan få flere idéer til halloween sjov og kager her.

 

Edderkoppe romkugler

Ingredienser

  • 1/2 hindbærroulade
  • 1/2 drømmekage
  • 1 spsk hindbærmarmelade
  • 1 spsk kakaopulver
  • Romessens efter smag (jeg brugte en halv flaske af den fra Dr. oetker
  • Lakrids snørrebånd
  • Sølv sukkerkugler
  • 1 pose chokoladekrymmel

Fremgangsmåde

1

Rør hindbær roulade, drømmekage, hindbærmarmelade og kakao sammen. Enten er det med fingrene, eller som jeg gjorde, min kære kenwood med K-spaden, vupti og det er rørt sammen uden at jeg har alt for klamme hænder.

2

Smag til med romessens.

3

Så er det jeg vil råde dig til at stille massen i køleskabet, til den ikke er helt så blød mere. Det var der så ikke lige tid til da jeg var igang, så det blev nogen ret så bløde og knap så runde edderkopper vi fik.

4

Kom chokolade krymmel i en dyp tallerken og tril små kugler på størrelse med en stor valnød af massen og rul dem i chokolade krymlen.

5

Pynt med lakridssnører som ben og sukkerkugler som øjne.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritravnskjaer, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du brugte #beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply