Kager

Rabarbercrumble

Rabarbercrumble

Nu er det ved at være sæson for rabarber igen, og så er det tid til at lave lækre kager med syrlige rabarber.

Men fryseren gemte lige på en lille pose fra sidste år som skulle bruges. Og valget faldt på denne lækre rabarbercrumble.

Opskriften er til 2-3 personer

200 gram rabarber

50 gram sukker

50 gram smør

75 gram mel

50 gram brun farin

Til servering cremefraiche eller flødeskum… eller måske en kugle vanilleis

Rabarber skæres i mindre stykker og fordeles i et ovnfast fad og dryssses med sukker.

Smørret skæres i små tern og smuldres sammen med mel og brun farin. Kom det over rabarberne og bag crumblen i ovnen i 25 minutter ved 220 grader.

Og som du kan se på dette billede, så har vi slet ikke ovnfaste fade til sådanne små kager… men hvis man bare spiser uden om det brændte sukker, så smager det bare fantastisk. Og jeg foretrækker personligt cremefraiche til.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply