Kager

Nemme hjemmelavede romkugler

Nemme hjemmelavede romkugler

Altså her i huset er det sjældent at vi har kagerester i huset som kan bruges til nemme hjemmelavede romkugler. Så jeg køber oftest bare nogen færdige kager i Rema og laver romkugler ud af det.

Men hvis du nu er en af de heldige som har rester af kage i fryseren, så skal der bruges 600 gram til denne portion.

Jeg synes at dejen til romkugler let bliver blød. Så jeg laver den altid i god tid og lader dejen hvile i køleskabet inden jeg triller romkuglerne. Så bliver de også lidt mere runde end hvis dejen er helt blød.

Af denne portion blev der omkring 25-30 stk mindre romkugler. De var en del af et større kagebord, så derfor lavede jeg dem ikke så store.

Til kagebordet lavede jeg bl.a. også ølkage, den er også utrolig nem at lave.

Der går faktisk mere krymmel til end man lige regner med, så sørg lige for at have en god portion hjemme. Jeg synes det er lidt sjovt at de er i forskellige farver. Man kan dog også sagtens bruges kokosmel til at trille dem i.

Nemme hjemmelavede romkugler

Ingredients

  • 1 hindbærroulade
  • 4 chokolademuffins
  • 2 spsk hindbærmarmelade
  • 2 spsk kakaopulver
  • Romessens efter smag, tror jeg brugte en hel flaske
  • Krymmel

Instructions

1

Alle ingredienser undtagen blandes sammen, jeg brugte min kenwood røremaskine, så det tog ikke mange sekunder.

2

Lad dejen hvile i køleskabet, gerne til dagen efter.

3

Tril kugler og vend dem i krymmel.

4

Vupti klar til servering.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du brugte @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply