Saucer dressinger og div.

Barbecuesauce

Barbecuesauce

Selvfølgelig kan man købe færdiglavet barbecuesauce, men det er der slet ingen grund til. Det tager nemlig max. 10 minutters tid at lave sin egen…

Denne her barbecuesauce har jeg fået serveret ved min veninde som tilbehør til kyllinge nuggets. Men den er også rigtig god i en pulled pork burger, ja og i en almindelig burger såmænd…

Jeg tænker også jeg vil lave den til sommer til grillmaden, både at pensle med og til at få som tilbehør.

Man kan godt bare røre ingredienserne sammen og så servere barbecuesaucen som den er. Men jeg varmer den altid lige igennem så jeg er sikker på at den brune farin er opløst.

Portionen her passer som tilbehør til ca. 4 personer… ja altså med mindre der er nogen rigtig dressing elskere imellem, så vil det nok være en god ide at lave dobbelt portion. Barbecuesaucen kan sagtens opbevares i køleskabet i 4-5 dage hvis nu der ikke skulle blive spist op.

Barbecuesauce

Ingredients

  • 2 spsk rapsolie
  • 100 gram ketchup
  • 1½ spsk æblecider eddike
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 spsk brun farin
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber

Instructions

1

Pres hvidløget og bland det sammen med de øvrige ingredienser.

2

Kog barbecuesaucen op og lad den simre et par minutter indtil den brune farin er opløst.

3

Kan både serveres lun og kold.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du brugte @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply