Saucer, dressinger og div.

Hvidløgssmør

Ja altså egentlig kan man jo ikke helt kalde det smør, da det er lavet af et blandingsprodukt og friskost. Men uanset hvad man kalder det, så smager det fantastisk og det blev spist i store mængder til det nybagte ciabattaflutes i går da vi havde gæster.

Så hvis du er hvidløgs elsker og får besøg af andre som er vilde med hvidløg og sådan noget smørrelse halløj til både kød og flutes, ja så vil jeg anbefale dig at lave en god portion!!

Det er nemt at lave og kan bruges direkte fra køleskabet uden problemer.

Hvidløgssmør

Ingredienser

  • 1 bakke kærgården
  • 200 gram philadelphia
  • 1 stort helt fed hvidløg Som på billedet) eller 4 almindelige fed
  • 1 tsk groft salt
  • 1 spsk tørret timian

Fremgangsmåde

1

Kom alle ingredienserne i en skål og bland det sammen. Det gøres nemmest med elpisker og dejkrogene.

2

Kom på køl indtil servering.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply