Saucer dressinger og div./ Tapas

Hvidløgssmør

Hvidløgssmør

Ja altså egentlig kan man jo ikke helt kalde det smør, da det er lavet af et blandingsprodukt og friskost. Men uanset hvad man kalder det, så smager det her hvidløgssmør fantastisk og det blev spist i store mængder til det nybagte ciabattaflutes i går da vi havde gæster.

Så hvis du er hvidløgs elsker og får besøg af andre som er vilde med hvidløg og sådan noget smørrelse halløj til både kød og flutes, ja så vil jeg anbefale dig at lave en god portion af denne her lækre hvidløgssmør!!

Det er nemt at lave og kan bruges direkte fra køleskabet uden problemer.

Hvidløgssmør

Ingredienser

  • 1 bakke kærgården
  • 200 gram philadelphia
  • 1 stort helt fed hvidløg Som på billedet) eller 4 almindelige fed
  • 1 tsk groft salt
  • 1 spsk tørret timian

Fremgangsmåde

1

Kom alle ingredienserne i en skål og bland det sammen. Det gøres nemmest med elpisker og dejkrogene.

2

Kom på køl indtil servering.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritravnskjaer, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du brugte #beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply