Saucer dressinger og div./ Tapas

Persillepesto

Persillepesto

Sådan en hjemmelavet persillepesto er bare lækker, og så er det ganske nemt, det er bare alle ingredienser i en blender og vupti… så er det færdigt.

Det kan både laves med almindelig persille og bredbladet persille. Jeg må jo nok indrømme at jeg synes det er lidt nemmere med almindelig persille. Der er så meget pille arbejde i at plukke bladene af den bredbladede persille.

Du kan bruge persillepesto til mange ting. F.eks. som smørelse i en sandwich, eller som fyld i et kyllingebryst. Vi fik den som en del af en forret som dyppelse til grissini. Jeg laver den også til tapas som dyppelse.

Hvis du som mig er heldig at få fat på et ordentligt stort bundt persille. Så kan du bare lave en stor portion, og fryse resten ned i portioner. Så har du lækker hjemmelavet persillepesto lige ved hånden.

Hvis du elsker pesto, og det er sæson for ramsløg. Så skulle du også lave den her lækre ramsløgpesto.

 

Persillepesto

Ingredients

  • 1/2 bundt persille (65 gram)
  • 30 gram mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 1,2 dl olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 31 gram parmesanost
  • 1/2 tsk groft salt

Instructions

1

Start med at hakke mandlerne groft og rist dem let på panden... Og vil af erfaring anbefale at man holder øje med dem, og ikke bare glemmer dem fordi man går igang med at ordne persillen... Men nå, så må man jo bare riste en ny portion!

2

Persillen skylles og tørres, og bladene kommes i en blender (jeg brugte en stavblender) sammen med alle de andre ingredienser og blendes indtil konsistensen er jævn.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply