Saucer dressinger og div./ Tapas

Rød pesto

Rød pesto

Jeg ved godt at det er nemt bare lige at købe et glas færdiglavet pesto, men det tager bare ingen tid at lave det selv, og det smager bare så meget bedre!!

Denne her lækre røde pesto kan bl.a. bruges i sandwich, til pasta og på en lækker tapas buffet…

Hvis du ikke får brugt det hele på en gang, så kom pestoen i et glas (skoldet) og opbevar den i køleskabet en uges tid.

Hvis det ikke er sommer og du ikke kan få solmodne tomater når du laver denne pesto, så sørg for at købe de tomater der ser mest modne ud og som har en lækker smag. Jeg bruger små tomater, da jeg synes de store er lidt kedelige om vinteren.

Jeg lavede denne pesto til en tapas aften med gode venner, og da jeg jo har lidt svært ved at begrænse mig, så var der lidt rester. Har tænkt at jeg i løbet af ugen vil stege nogen kødboller og vende spaghetti med pesto og servere kødboller til. Så bliver det da ikke nemmere til aftensmaden. Så mon ikke der kommer en opskrift på bloggen en af dagene…

Rød pesto

Ingredienser

  • 150 gram friske tomater (helst solmodne)
  • 75 gram soltørrede tomater (som har ligget i olie)
  • 1 dl olivenolie
  • 25 gram pinjekerner
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk citronsaft
  • salt og peber

Fremgangsmåde

1

Rist pinjekerner på en tør pande.

2

Kom alle ingredienser i en minihakker/blender og kør indtil alle ingredienser er blandet godt sammen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply