Saucer dressinger og div./ Tapas

Rød pesto

Rød pesto

Jeg ved godt at det er nemt bare lige at købe et glas færdiglavet rød pesto, men det tager bare ingen tid at lave det selv, og det smager bare så meget bedre!!

Denne her lækre røde pesto kan bl.a. bruges i sandwich, til pasta og på en lækker tapas buffet…

Hvis du ikke får brugt det hele på en gang, så kom pestoen i et glas (skoldet) og opbevar den i køleskabet en uges tid.

Hvis det ikke er sommer og du ikke kan få solmodne tomater når du laver denne pesto, så sørg for at købe de tomater der ser mest modne ud og som har en lækker smag. Jeg bruger små tomater, da jeg synes de store er lidt kedelige om vinteren.

Jeg lavede denne pesto til en tapas aften med gode venner, og da jeg jo har lidt svært ved at begrænse mig, så var der lidt rester. Har tænkt at jeg i løbet af ugen vil stege nogen kødboller og vende spaghetti med rød pesto og servere kødboller til. Så bliver det da ikke nemmere til aftensmaden.

Rød pesto

Ingredienser

  • 150 gram friske tomater (helst solmodne)
  • 75 gram soltørrede tomater (som har ligget i olie)
  • 1 dl olivenolie
  • 25 gram pinjekerner
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk citronsaft
  • salt og peber

Fremgangsmåde

1

Rist pinjekerner på en tør pande.

2

Kom alle ingredienser i en minihakker/blender og kør indtil alle ingredienser er blandet godt sammen.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instragram under profilen beritravnskjaer, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du brugte #beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply