Saucer dressinger og div./ Tapas

Ramsløg pesto

Ramsløg pesto

Når der er sæson til ramsløg, så er det med at få lavet det i alle mulige variationer. Her får i opskriften på lækker ramsløg pesto.

Det tager ingen tid at lave, og det er dejligt tilbehør til mange ting. God til at komme i sandwich, eller i fyldt kylling eller mørbrad. Det er også lækkert lige at vende i en portion nykogt pasta. Man kan også bruge pestoen i bagværk, til både flutes og snegle.

Du kunne bruge de her lækre sandwichboller til at lave en sandwich, smøre den med ramsløg pesto og eller komme lækkert fyld i af noget pålæg og evt. ost. Jeg kunne finde på at bruge lufttørret skinke og så en lækker smagfuld hård ost eller frisk mozzarella.

Holdbarheden i køleskabet er en uges tid, dog vil den kunne holde lidt længere hvis du sørger for at skolde det glas du bruger og kommer lidt ekstra olivenolie ovenpå. Det er også muligt at fryse pesto, men det har jeg ikke erfaringer med endnu.

Men som så meget andet, så er det bare at stikke næsen i de fødevarer du opbevarer i køleskabet. Den siger meget mere end et bestemt antal dage.

Du kan også vælge at bruge solsikkekerner, hasselnødder eller mandler i stedet for pinjekerner for at få en anden smagsvariation.

Ramsløg pesto

Ingredienser

  • 50 gram ramsløg
  • 30 gram pinjekerne
  • 40 gram parmesanost
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og peber

Fremgangsmåde

1

Blend alle ingredienser undtagen salt og peber til en grov masse.

2

Smag til med salt og peber og så er det klar til brug.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritravnskjaer, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du brugte #beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply