Forretter/ Tapas

Lakseroulade

Lakseroulade

Denne her er en nem og lækker forret som jeg har lavet ofte, normalvis vil jeg lave en creme fraiche dressing med dild til. Men til nytårsaften var den en del af forretten sammen med hvidløgsmarinede rejer og tuntatar, så der valgte jeg dressingen fra.

Fordelen ved denne er at den kan laves flere dage i forvejen, og bare ligge i fryseren indtil den skal bruges. Skiverne bliver også meget nemmere at skære, hvis den er let frossen.

Denne opskrift giver ca. 15-17 skiver

325 g røget laks

200 g philadelphia flødeost

3-4 tsk rød stenbiderrogn

Først skal der ligges puslespil på et stykke bagepapir…. Sørg for at der er plads i begge ender, så de kan bukkes rundt.

Så tager jeg lige flødeosten op i skål og rører den rundt, så er det nemlig lettere at smøre den ud på laksen.

Smør flødeosten på laksen og fordel derefter stenbiderrognen ovenpå.

Brug bagepapiret til at rulle den sammen, og kom den i fryseren indtil den skal bruges.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply