Forretter/ Hovedretter med fisk/ Tapas

Spinatroulade med laks

Spinatroulade med laks

Den her lækre spinatroulade med laks er dejlig nem at lave og så smager den super skønt. Den kan laves i god tid, og den bliver bestemt ikke dårligere af at blive lavet dagen før. Vi kunne nemlig ikke spise det hele, og fik den som rester dagen efter.

Og ja jeg er også hoppet på vognen og skal have lidt sundere vaner ind i mit liv. Vil ikke sige at det er et nytårsforsæt, da jeg har tænkt på det i lang tid. Må jo nok erkende at jeg ikke har levet særlig sundt her de sidste par år. Til mit forsvar skal det så siges, at det ikke har været de bedste år af mit liv. Det har taget hårdt på mig at miste min mor og så har overskuddet til at lave sund mad ikke lige været der. Men heldigvis så går det fremad, med små dyk indimellem. Heldigvis bliver der længere og længere imellem, og det er de gode dage der er flest af.

Du kan selv vælge hvilken salat du vil have som tilbehør. Her skulle det bare være nemt og der skulle tømmes ud af køleskabet, så det blev til iceberg, tomater og gulerødder.

Vi fik den her lækre spinatroulade med laks til aftensmad. Men jeg kunne også finde på at servere den som forret eller som en del af en tapas buffet. Hvis du vil have flere idéer til din tapas buffet, så kan du kigge her.

 

Spinatroulade med laks

By Berit Serves: 4

Ingredients

 • 400 gram hakket spinat (frost)
 • 8 æg
 • 2 dl hytteost
 • 2 spsk hakket løg
 • salt og peber
 • Fyld:
 • 250 gram røget laks i mindre tern
 • 1 avocado i tern
 • 4 spsk flødeost
 • 1,5 dl fraiche 9%
 • salt og peber

Instructions

1

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2

Tø spinaten op og hæld vandet fra.

3

Bland det sammen med æg, hytteost, hakket løg, salt og peber.

4

Kom et stykke bagepapir på en bageplade og fordel massen på hele pladen.

5

Bag den i 30 minutter (og tag dig ikke af hvis den buler op, det falder sammen når den kommer ud af ovnen).

6

Vend rouladen over på et nyt stykke bagepapir, og tag det papir af som nu ligger øverst og lad den køle lidt af.

7

Rør flødeosten glat og kom fraiche 9% og smag til med salt og peber.

8

Smør rouladen med blandingen og fordel derefter laks og avocado ovenpå.

9

Rul den sammen og så er den klar til at blive serveret med salat.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på Facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på Instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Hvis du laver en af mine opskrifter og ligger et billede på Instagram, så bliver jeg glad hvis du tagger mig med @beritsunivers.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply