Hovedretter med fisk

Klassiske fiskefrikadeller

Klassiske fiskefrikadeller

I sidste uge havde vi har drengene og vi har vist ikke rigtig forsøgt os med fiskefrikadeller i et stykke tid, så det skulle prøves. Tænkte at jeg hellere måtte lave helt klassiske fiskefrikadeller, men de var ikke en succes hos andre end Klaus og mig…

Der er ikke noget der ikke er så skidt at det ikke er godt for noget, for nu blev der jo nogle tilovers som kan bruges på madpakken.

10 stk. store fiskefrikadeller

500 g torskefileter

2 æg

1 tsk salt

1 løg

2 spsk mel

2 spsk rasp

Jeg valgte at lave fiskefarsen i min foodprocessor.

Løget skæres i grove stykker og hakkes i foodprocessor.

Gå torskefileterne efter for ben, skær dem i mindre stykker og kom dem op i foodprocessor og hak dem fint.

Tilsæt mel, rasp, æg og salt og rør til en fars.

Lad farsen hvile i køleskabet i en halv times tid.

Form farsen til frikadeller og steg dem på panden, jeg gav dem ca. 20 minutter og stegte dem i flydende becel. Men mine var også store, de kan med fordel laves lidt mindre og steges lidt kortere tid.

No Comments

Leave a Reply