Tilbehør

Kartoffelbåde i actifry

Kartoffelbåde i actifry

Vi bruger vores actifry rigtig meget til kartofler, så det går da virkelig ikke at der ikke er nogen opskrift af det her på bloggen. Kartoffelbåde i actifry bliver dejligt sprøde og de står bare der og passer sig selv.

Vores actifry er en actifry express i stor model, så der er god plads og jeg synes at den er rimelig hurtig. Hvis du har en mindre model, så skal du nok justere tilberedningstiden og give kartoflerne lidt længere.

Man kan bruge lige de krydderier som man har lyst til, det varierer lidt hvad vi bruger. I denne version har jeg valgt at bruge urte- og hvidløgsblanding fra Vestjysk delikatesser. Den er blevet et hit herhjemme, man kan købe krydderiet på glas i forskellige special butikker.

Sådan her så vores kartofler ud inden vi startede vores actifry.

Du kunne f.eks. servere kartoffelbåde i actifry sammen med de her lækre fyldte hakkebøffer sammen med en god salat.

Kartoffelbåde i actifry

Af Berit Personer: 3-4

Ingredienser

  • 1 kilo kartofler
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk urte og hvidløgsblanding
  • 1-2 spsk groft salt

Fremgangsmåde

1

Skrub kartoflerne og skær dem i både, vores var ret store, så hver kartoffel blev delt i 6 både.

2

Kom kartoflerne i en frysepose og tilsæt olivenolie, salt og de ønskede krydderier.

3

Ryst dem godt sammen og kom dem i actifry og så skal de bare hygge sig i den i 35 minutter.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instragram under profilen beritravnskjaer, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du brugte #beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply