Hurtig nem og lækker brownie, jamen det kan da ikke blive bedre. Denne her brownie er den jeg bager når jeg lige pludselig finder ud af at der skal bages. Ingredienser er alle nogen jeg næsten altid har i mit basislager. Den tager ingen tid lige at røre sammen og inden man ser sig om… så er der lækker nybagt kage.
På trods af at der ikke er rigtig chokolade i, men “kun” kakaopulver, så smager den fantastisk…
Hvis du så får lyst til at bage en brownie, hvor der virkelig indeholder masser af chokolade, så prøv den her. Den indeholder både mørk og hvid chokolade og den er også bare god.
Men jeg elsker også bare brownie, og de par gange jeg har været i New York, der har jagten også gået på lækre brownies. For må sige at amerikanerne kan bage nogen ret gode nogen…
Passer til en form på 22×22 cm og man kan få 16 mindre stykker ud af det.
Hurtig, nem og lækker brownie
Ingredients
- 100 gram smør
- 2 æg
- 3 dl sukker
- 4 spsk kakao
- 1½ dl mel
- 2 tsk vanillesukker
- 100 gram hasselnødder
- rasp og smør til formen
Instructions
Start med at smelte smørret og lad det køle lidt af.
Tænd ovnen på 175 grader.
Pisk æg og sukker sammen i en skål. I en anden skål blandes mel, kakao og vanillesukker og det sigtes i æggeblandingen.
Tilsæt det smeltede smør og rør det rundt.
Bageformen smøres og der kommes lidt rasp i, som så fordeles rundt. Jeg kører det altid rundt og smider det rasp ud som ikke hænger i den smurte form.
Hak hasselnødderne groft. Fordel dejen i formen og drys nødderne over.
Bages ved 175 grader i ca. 30 minutter.
Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:
Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.
Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.
Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.
No Comments