Kager

Hurtig, nem og lækker brownie

Hurtig, nem og lækker brownie

Denne her brownie er den jeg bager når jeg lige pludselig finder ud af at der skal bages, da alle ingredienserne er nogen jeg næsten altid har i mit basislager.

På trods af at der ikke er rigtig chokolade i, men “kun” kakaopulver, så smager den fantastisk…

 

Passer til en form på 22×22 cm

100 gram smør

2 æg

3 dl sukker

4 spsk kakao

1½ dl mel

2 tsk vanillesukker

100 gram hasselnødder

rasp og smør til formen

Start med at smelte smørret og lad det køle lidt af.

Pisk æg og sukker sammen i en skål. I en anden skål blandes mel, kakao og vanillesukker og det sigtes i æggeblandingen.

Tilsæt det smeltede smør og rør det rundt.

Bageformen smøres og der kommes lidt rasp i, som så fordeles rundt. Jeg kører det altid rundt og smider det rasp ud som ikke hænger i den smurte form.

Hak hasselnødderne groft. Fordel dejen i formen og drys nødderne over.

Bages ved 175 grader i ca. 30 minutter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply