Hovedretter med svinekød

Mørbradgryde

Mørbradgryde

Uha det her er en god gammel klassiker… og så kan det jo ikke gå galt, der er jo både fløde og bacon i!!

Vi er ved at tømme lidt ud i fryseren så der kan blive plads til islagkagerne til brylluppet… så i dag blev det svinemørbrad der blev taget ud. Og vi havde ikke fået mørbradgryde i lang tid.

Portionen rækker til 3-4 personer

1 svinemørbrad

1 løg

250 g champignon

1 pakke bacon i skiver

2½ dl fløde

1 dåse hakkede tomater

1 pakke coctailpølser

1 spsk paprika

salt, peber

maizena til jævning

becel til stegning

Mørbraden pudses og skæres i mindre stykker og bacon skæres i mindre stykker.

Løg skæres i tern og champignon skæres i halve eller kvarte, alt afhængig af hvor store de er.

Start med at svitse løg og bacon i lidt becel sammen med paprika i 3-4  minutter, tilsæt mørbrad i stykker og brun dem. Når de er brunet så tilsættes champignon og de svitses et par minutter.

Tilsæt fløde og hakkede tomater og lad det simre i 25 minutter, tilsæt coctailpølser og lad det simre yderligere 10 minutters tid.

Jævnes med maizena og serveres med ris eller kartoffelmos.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply