Hovedretter med svinekød

Fyldt svinemørbrad med pesto og ost

Fyldt svinemørbrad med pesto og ost

Man kan fylde en svinemørbrad med mange ting, alt efter hvad man lige har i huset. Denne her gang har jeg valgt at lave fyldt svinemørbrad med pesto og ost.

Du kan bruge en hvilken som helst grøn pesto til opskriften. Jeg var så heldig at fryseren gemte på hjemmelavet ramsløgpesto, opskriften kan du finde her. Jeg lavede en stor portion og så vakuumpakkede jeg dem i små portioner og kom i fryseren.

Vi havde en rest cheddarost i køleskabet, så det blev dagens valg. Men du kan sagtens bruge andre oste typer, hvis du har noget på lager. Jeg skar ost i blokke, men revet ost kan også sagtens bruges. I stedet for bacon kan du også bruge parmaskinke til at komme rundt om.

Jeg serverede bønnefritter og græsk yoghurt rørt med lidt hvidløg til fyldt svinemørbrad med pesto og ost. Mener også vi lige fik lidt ovnkartofler, så både mand og børn blev mætte.

Vi får også ofte flutes til vores mad. I hvert fald i de uger hvor vi har børn. Hvis du vil have inspiration til at bage flutes, så kan du kigge her. De flutes som der er mindst arbejde i, men som smager fantastisk, det er ciabatta flutes.

 

Fyldt svinemørbrad med pesto og ost

By Berit Serves: 4 pers.
Prep Time: 35 min

Ingredients

  • 1 svinemørbrad
  • 1 pakke bacon i skiver
  • 3 spsk grøn pesto
  • 80 gram cheddarost
  • salt og peber

Instructions

1

Puds svinemørbraden og skær et snit på langs, så dybt som muligt uden at skære igennem.

2

Krydr med salt og peber.

3

Smør den med grøn pesto og fordel osten deri.

4

Vikl bacon rundt om så der ikke er for mange huller imellem.

5

Kom svinemørbrad i et ildfast og kom den i ovnen i 30 minutter ved 200 grader almindelig ovn.

6

Giv den til sidst 5 minutter med grillfunktion så bacon kan blive sprød.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply