Hovedretter med svinekød/ Pasta/pizzaretter

One pot pasta med chorizo

One pot pasta med chorizo

Det er så dejligt nemt med en gang one pot pasta, og det gode er at du kan variere dine grønsager, alt efter hvad du lige har i køleskabet.

Det eneste man lige skal være opmærksom på, er at bruge en stor nok gryde… så spaghettien nemmere kan komme ned i væden. Men jeg plejer ofte lige at knække den over.

Så det er bare at snitte og skære det hele, i gryden og så tager det kun 10-15 minutter fra det koger, og opvasken er også på et minimum. Det er jo rart, også selvom man har opvaskemaskine.

Sådan her ser det færdige resultat ud.

One pot pasta med chorizo

 

One pot pasta med chorizo

Af Berit Personer: 3

Ingredienser

  • 450 gram spaghetti
  • 100 gram chorizo pølse (ikke de tynde skiver som bruges til pålæg)
  • 250 gram champignon
  • 150 gram gulerod
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk oregano
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl grønsagsbouillon
  • 2,5 dl creme fine
  • salt og peber
  • parmesanost til servering

Fremgangsmåde

1

Skær chorizo i mindre stykker.

2

Riv guleroden groft og hak løg og hvidløg.

3

Skær champignon i kvarte.

4

Kom alle ingredienserne i en stor gryde og bring den i kog, sørg for at rør godt rundt i starten.

5

Simrer 10-15 minutter under låg.

6

Kom revet parmesanost over og så er den klar til servering.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply