Hovedretter med svinekød/ Pasta og pizzaretter

One pot pasta med chorizo

One pot pasta med chorizo

Det er så dejligt nemt med en gang one pot pasta. Det gode er at du kan variere dine grønsager, alt efter hvad du lige har i køleskabet. Den her one pot pasta med chorizo er en af favoritterne.

Indtil videre er det den eneste one pot pasta opskrift jeg har på bloggen. Men jeg skal nok tage mig sammen til at der kommer nogen flere.

Det eneste man lige skal være opmærksom på, er at bruge en stor nok gryde… så spaghettien nemmere kan komme ned i væden. Men jeg plejer ofte lige at knække den over.

Så det er bare at snitte og skære det hele, i gryden og så tager det kun 10-15 minutter fra det koger, og opvasken er også på et minimum. Det er jo rart, også selvom man har opvaskemaskine.

Har du lyst til nogen flere pastaretter, så kan du få lidt inspiration her.

One pot pasta med chorizo

By Berit Serves: 3

Ingredients

  • 450 gram spaghetti
  • 100 gram chorizo pølse (ikke de tynde skiver som bruges til pålæg)
  • 250 gram champignon
  • 150 gram gulerod
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk oregano
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl grønsagsbouillon
  • 2,5 dl creme fine
  • salt og peber
  • parmesanost til servering

Instructions

1

Skær chorizo i mindre stykker.

2

Riv guleroden groft og hak løg og hvidløg.

3

Skær champignon i kvarte.

4

Kom alle ingredienserne i en stor gryde og bring den i kog, sørg for at rør godt rundt i starten.

5

Simrer 10-15 minutter under låg.

6

Kom revet parmesanost over og så er den klar til servering.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply