Halloween

Bloddryppende lys til halloween

Bloddryppende lys til halloween

Vi er begyndt at have en dag i efterårsferien hvor vi bager halloween kager. Og vi er også begyndt at pynte lidt op og gøre det lidt uhyggeligt. Jeg har lavet bloddryppende lys til halloween. Det eneste jeg brugte var hvide lys og så et enkelt rødt lys.

Jeg vil så anbefale at du får købt et gennemfarvet rødt lys, så bliver farven lidt mere rød. Jeg troede at jeg havde købt gennemfarvede… men nej det havde jeg så ikke. Hvis der er nogen af jer som kender til et mærke med gennemfarvede lys, så sig lige til…

Du kan både lave dem med bloklys og med almindelig lys til lysestager.

Det kan godt dryppe lidt når man laver dem, så sørg for at der er dækket godt af nedenunder. Da jeg skulle lave de almindelig lys, måtte jeg også være lidt kreativ, så der ikke kom rød stearin på mine fine lysestager.

Det var lidt nemmere at lave bloklysene.

Bloddryppende lys til halloweenBloddryppende lys til halloween

Find andre uhyggelige gode ideér til halloween her.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply