Halloween

Halloween clementiner

Halloween clementiner

Her kan alle være med, både små og store. Og det er kun fantasien der sætter grænser for at tegne sjove og fæle ansigter på de her halloween clementiner. Og så er det jo en billig måde at få pyntet op på…

Her havde der også sneget sig et par appelsiner med.

Vi brugte sprit tusch til at tegne med. Meeeen det var ikke helt så praktisk da det smitter af på hænderne når man piller clementinen. Min veninde snakkede om at der findes en slags tusch som ville egne sig bedre, men nu har jeg jo glemt alt om hvad den hedder.

Så der må bare vaskes hænder bagefter, for til at tegne halloween clementiner med, der fungerede sprit tuschen ganske udmærket.

Find andre gode idéer til halloween her.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply