Halloween/ Kager

Halloween mumie pops

Halloween mumie pops

Nemme og sjove halloween mumie pops lavet af oreo’s. Og så skal du kun bruge 3-4 ingredienser, afhængig af om du laver dem på pinde eller ej.

Ja altså jeg skriver godt nok nemme, men planen med de her sjove halloween mumie pops var lidt en anden. Det var meningen at de skulle have været dyppet i hvid chokolade. Efterfølgende skulle der have været hvide striber af hvid chokolade. Men mig og så temperere hvid chokolade, det er ikke en god kombination. Bagefter kom jeg i tanke om at jeg bare skulle have haft noget kakaosmør i, så det var blevet mere flydende.

Men pyt, de blev da helt vildt søde og sjove alligevel. Hvis du ikke lige har slikkepinde hjemme, så kan du nøjes med bare at pynte oreo’s.

I år havde jeg købt mig til sukkerøjne. Men jeg plejer at lave dem selv, det er faktisk ret nemt. Du kan finde opskriften lige her.

Jeg synes det er så hyggeligt med halloween, og hvert år har vi en dag i efterårsferien hvor vi bage med venner og børn. Så hvert år kommer der lige lidt flere opskrifter ind til halloween hygge. Du kan blive inspireret ved at tjekke det ud her.

Jeg har ikke skrevet nogen mængder på, da det jo kommer helt an på hvor mange du vil lave.

 

Halloween mumie pops

Ingredients

  • Oreo's
  • Hvid chokolade
  • sukkerøjne
  • Slikkepinde

Instructions

1

Del oreo's i to dele.

2

Smelt lidt hvid chokolade og kom en klat midt på indersiden af en oreo, læg slikkepinden på og kom den anden del af oreo ovenpå igen.

3

Kom dem i køleskabet i 10 minutter.

4

Smelt hvid chokolade og kom det i en sprøjtepose.

5

Klip et lille hul og lav mumie striber på tværs af oreo's.

6

Kom sukkerøjne på.

7

Så skal de bare lige på køl til chokoladen er stivnet (med mindre du er en haj og kan temperere hvid chokolade)

Notes

Når du samler oreo's med pinden, så pas på med at trykke for hårdt, ellers knækker den på midten. Men okay her klagede børnene ikke over at der var nogen der gik i stykker under processen som de bare kunne spise.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på Facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på Instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Hvis du laver en af mine opskrifter og ligger et billede på Instagram, så bliver jeg glad hvis du tagger mig med @beritsunivers.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply