Halloween

Sukkerøjne

Man kan ikke komme udenom at der skal bruges sukkerøjne til halloween kager.

Men jeg blev simpelthen for nærig til at købe færdige sukkerøjne… og så synes jeg faktisk også at det er lidt sjovere når de er lidt skæve og skeløjede. Nu har jeg så bare øjne til det næste lange stykke tid… Men pyt hvis de ryger ud, for det er ikke meget de har kostet mig.

Denne portion rækker til to bageplader… og lidt mere, men stoppede da jeg havde lavet to.

Man skal lige fange sprøjteteknikken, og som du kan se så skulle jeg lige have et enkelt forsøg eller ti. Men bare rolig, der er glasur nok til at man kager lidt rundt i det.

 

Hvis du vil have gode idéer til hvad du kan bruge sukkerøjne til, så kig her.

Sukkerøjne

Ingredients

  • 1 æggehvide
  • 145 gram flormelis
  • 1/2 tsk citronsaft
  • sort pastafarve

Instructions

1

Pisk æggehvide, flormelis og citronsaft sammen, tag 1/4 del af glasuren fra og farv den sort med pastafarve.

2

Kom hver farve i en sprøjtepose, den hvide farve kan man med fordel bruge en tyl med et hul på 5 mm, den sorte farve klippede jeg bare et lille hul i spidsen.

3

Så er det bare at finde den rigtige teknik, jeg fik også skæve øjne i starten indtil jeg lige fandt ud af hvordan jeg lige skulle gøre. Min glasur havde en blød konsistens, så selvom der var en top når jeg havde sprøjtet den ud, så blev det udlignet lige bagefter.

4

Sprøjt 2-3 rækker med hvid glasur, og lav så pupiller med den sorte, så det hele tiden er vådt i vådt.

5

Og så skal de bare tørres i ovnen i ca. 35 minutter 50 grader varmluft. De kan også tørre 24 timer på køkkenbordet.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply