Halloween/ Kager

Blodsprængte øjne af oreo

Blodsprængte øjne af oreo

Det tager ikke lang tid at lave de her fæle blodsprængte øjne af oreo. Og børn i alle aldre kan være med til at lave dem. Og så skal der ikke bruges ret mange ingredienser.

Til selve farven på øjet der kan jeg anbefale at du bruger dekorationsgele, og ikke icing gele som jeg har gjort. Jeg havde ikke lige tænkt på at det var det samme. Jeg gør det ikke så tit i pynt. Men jeg er ved at komme efter det.

Havde købt det røde gele på nettet og var så i føtex og købe de andre farver. På nedenstående billede kan du se forskellen. Jeg anbefaler klart at man ikke bruger icing gele, da det ikke giver sådan en klar farve, men er mere mat.

Men fine var de nu alligevel…

Nu ikke nogen med at spise eller smide den anden del af oreo’s ud. Den kan du nemlig bruge til enten oreo edderkopper eller edderkoppe cupcakes.

 

Blodsprængte øjne af oreo

Ingredients

  • Oreo
  • Rød, grøn og blå dekorationsgele
  • Brune m&m's

Instructions

1

Skil forsigtigt oreo's ad og brug den del hvor det hvide sidder fast på. Det skiller lidt ad, men det er bare lige at rette til med en kniv.

2

Lav en cirkel med enten grøn eller blå gele i kanten af det hvide og placer en brun m&m's ovenpå.

3

Lav blodsprængninger med det røde gele. Og der står det en frit for hvilken måde man gør det på. Jeg kom det direkte på, og min veninde kom lidt i en skål og kom det sirligt på med en kniv. Men nu er jeg jo ikke altid den mest tålmodige... så det fungerede ikke for mig.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply