Kager

Chokolademuffins

Chokolademuffins

Disse her chokolademuffins er rigtig lækre og så er de også fryseegnede. Og det er jo ikke helt dårligt lige at kunne gå i fryseren og tage et par muffins op hvis der kommer uventede gæster… eller hvis man bliver lidt lækkersulten!

Portionen er til ca. 15 stk.

250 gram hvedemel

35 gram kakaopulver

1 tsk natron

100 gram smør

200 gram sukker

2½ dl surmælksprodukt (jeg brugte græsk yoghurt)

1 dl mælk

1 æg

100 gram mørk chokolade

Start med at smelte smørret og lad det køle lidt af. Derefter blandes mælk, surmælksprodukt og æg i.

I en anden skål blandes mel, kakaopulver, natron og sukker.

Chokoladen hakkes groft og blandes i de tørre ingredienser.

Bland de to skåle sammen og fordel dejen i muffinsforme ca. 2/3 del op. De bliver lidt flottere hvis du stiller muffinsformene ned i en fast muffinsform. På billedet nedenunder kan du se forskellen på om de har stået i en fast form, eller direkte på en bageplade.

Bages ca. 20 minutter ved 190 grader.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply