Halloween

Halloween gebis

Halloween gebis

De her halloween gebis er super nemme at lave. De kan nemt laves af mindre børn. Man skal bare lige hjælpe med at skære cookies over og lave frostingen. Med mindre det er børn som er vant til at være emd i køkkenet, og som kan mange ting allerede.

Vi lavede dem et år, da vi havde vores årlige halloween bagedag. Jeg er altid lidt optimistisk med hvor meget vi kan nå. Men så er det godt at der er nemme opskrifter indimellem som ikke tager lang tid at lave. Jeg synes det er så hyggeligt med en årlig halloween bagedag, så plejer der at komme lidt forskellige venner og bager sammen med os. Vi laver altid dagen i efterårsferien, selvom det ikke er helt rigtig halloween ved den tid. Men det er dejligt praktisk hvis man har ferie, der er ofte planer i weekenderne.

Der bliver også brugt frosting i andre af mine halloween kager. Så du kan også bare lave en stor portion, og så dele den op og farve i forskellige farver, alt efter hvad de skal bruges til.

Du kan finde inspiration til andre halloween kager her.

 

Halloween gebis

Ingredients

  • 1 pakke cookies
  • Mini marshmallows
  • evt. mandelsplitter til hugtænder
  • Frosting:
  • 50 gram blødt smør
  • 100 gram flormelis
  • 1/2 tsk vanillepulver
  • rød pastafarve

Instructions

1

Start med at lave frosting

2

Pisk det bløde smør og flormelis til det er luftigt og næsten hvidt.

3

Tilsæt vanillepulver og rød pastafarve og pisk det godt sammen.

4

Del cookies på midten og smør dem med frosting.

5

Kom mini marshmallows på som tænder på den ene del cookie og kom den anden del ovenpå.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på Facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på Instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Hvis du laver en af mine opskrifter og ligger et billede på Instagram, så bliver jeg glad hvis du tagger mig med @beritsunivers.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply