Halloween/ Kager

Halloween monster cupcakes

Halloween monster cupcakes

Til de her halloween monster cupcakes kan du bruge den muffinsopskrift som du har lyst til. Jeg valgte at bage med æblesmag, de er i sæson lige nu. Og så stod der tilfældigvis en spand med æbler ved køkkendøren, så det fik jeg lige lyst til.

De er dog lidt snaskede, da der er temmelig meget revet æble i.

Jeg valgte en vanillefrosting, og et godt råd er at når du har lavet kagerne færdige, så skal de lige på køl inden de skal spises. Vores frosting var nylavet og lidt varm. Så blev det en anelse for meget i smagen. Hvis kagerne står på køl, skal de lige stå ude på køkkenbordet 30 minutters tid inden servering. Så er frostingen ikke alt for hård når de skal spises.

Mine blev ikke lige så høje, men jeg er heller ikke så vild med at der er alt for meget frosting på.

Jeg stiller altid mine papirs forme i en metalform til muffins, så holder de formen godt.

Lad halloween monster cupcakes køle helt af inden du pynter med vanillefrosting.

Sukkerøjne kan købes færdige, men kan også nemt laves, opskriften finder du her

 

Halloween monster cupcakes

Ingredients

 • æblemuffins:
 • 2 æg
 • 100 g smeltet smør
 • 100 g sukker
 • 3 æbler
 • 130 g hvedemel
 • 1 tsk kanel
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 tsk vanillesukker
 • vanillefrosting:
 • 250 gram blødt smør
 • 500 gram flormelis
 • 2 tsk vanillepulver
 • Pastafarve i de ønskede farver

Instructions

1

Æblemuffins:

2

Start med at pisk æg og sukker til en luftig masse, tilsæt derefter smeltet smør og pisk det lidt.

3

Æblerne skrælles og rives groft og blandes i dejen.

4

Bland mel, kanel, bagepulver og vanillesukker og sigt derefter i dejen og rør det sammen.

5

Kom dejen i muffinsforme og bag dem ca. 18 minutter ved 200 grader.

6

Vanilefrosting:

7

Smør og flormelis piskes til det er luftigt og næsten hvidt.

8

Tilsæt vanillekorn og pisk det lidt mere.

9

Derefter deles portionen i det antal der ønskes i forskellige farver.

10

Pyntning:

11

Kom hver sin farve i en sprøjtepose med den ønskede sprøjtetyl og pynt så muffins, kom sukkerøjne på og så i køleskabet og hvile indtil servering.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply