Drikke/ Halloween

Halloween bowle med afhuggede hænder

Halloween bowle med afhuggede hænder

Vi har lige haft halloween hyggedag her i efterårsferien med min veninde og hendes 2 drenge. Det er blevet en tradition, og vi hygger. Ja okay det kan da godt være at det er min veninde og mig der synes det er mest sjovt. Det er også os der har de fleste ideér, og heldigvis “bærer” drengene over med os 😉

Sidste år var første gang, og der fik vi lavet rigtig mange kager, de findes under kategorien halloween her på bloggen. I år var niveauet lidt lavere, da jeg ikke var helt frisk efter en gang mande influenza. Dog var alle helt enige om at vi skulle bage klamme heksefingre. Og lidt andet fik vi også lavet, det kommer på bloggen i løbet af de næste dage.

Jeg kommer måske til nogen gange… og KUN nogen gange til at købe alverdens skåle, fade og diverse køkkenudstyr vil nogen jo nok påstå. Og ja den bowle jeg købte i en genbrugsbutik for omkring 4-5 år siden blev der også rystet lidt på hovedet af. Men altså nu kom den endelig i brug.

Kunne nu også godt finde på at lave en mere voksen udgave til festlig lag og sådan lidt retro med frugter i. Uha så kommer jeg til at tænke på da jeg blev student og vi kørte rundt til forældre. Det var noget værre noget med de frugter der havde ligget i sprut natten over.

Nå nok om det… her i en mere børnevenlig version blev det bare så godt med med afhuggede hænder som isterninger, og så i den “blodige” saft. Her vælger man jo selv om man vil have rød saft, eller finde på en anden farve. Grøn kunne også være en mulighed.

Her kan du se hvordan vi hængte hænderne op i fryseren:

Og så er det bare med at få handsken af når hånden er helt frossen.

og pyt med at hånden mister en finger undervejs, det giver bare et lidt mere drabeligt udseende.

Halloween bowle med afhuggede hænder

 

Halloween bowle med afhuggede hænder

Ingredients

  • 1 par engangs handsker der er godkendt til fødevarer
  • rød saftevand

Instructions

1

Fyld et par handsker med vand og bind enten en knude eller luk med en klemme.

2

Kom dem i fryseren, kan med fordel hænge på en kurv i fryseren. Pas på at fingrene ikke kommer til at fryse sammen, så bliver det nemlig lidt mere svært at tage handsken af igen.

3

Bland rød saft i en bowle, gerne med køleskabs koldt vand, så hænderne ikke smelter så hurtigt.

4

Tag hænderne ud af handsken, gøres nemmest ved at klippe lidt i handsken.

5

Og så er det bare at komme i bowlen og stille på bordet.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply