Halloween/ Kager

Halloween spøgelser

Halloween spøgelser

De her små farlige halloween spøgelser er ret nemme og bage, og pynter på halloween kagebordet.

Jeg har lige lavet dem, da vi havde en halloween bagedag sammen med et vennepar og deres børn i efterårsferien. Jeg synes det er så hyggeligt med en halloween bagedag, og må jo nok erkende at der kommer mere og mere pynt i huset på dagen. Og når børnene ikke gider det mere, så tror jeg bare det bliver lavet om til en voksen halloween fest, idéer har jeg i hvert fald nok af.

Hvis du vil have inspiration til flere halloween kager og lidt pynt, så kan du kigge her.

Jeg laver halloween spøgelser i røremaskinen, så marengsmassen bliver godt sej. Jeg pyntede dem med lidt sort glasur, da det var lavet til noget andet pynt. Men man kan også bruge smeltet chokolade, det kommer helt an på hvad du lige har hjemme. Hvad angår ansigtsudtryk, så er der helt fri fantasi, og det er lidt sjovt at lave dem forskellige.

Af den her portion bliver en plade fuld. Man kan også vælge at lave dem mindre, så kan man “nøjes” med at bage dem en times tid.

Jeg brugte en rund tyl på ø 15 mm.

 

Halloween spøgelser

Ingredients

  • 2 1/2 past. æggehvide
  • 2 dl sigtet flormelis
  • 1/2 tsk eddike

Instructions

1

Start med at piske æggehviderne helt stive.

2

Tilsæt sigtet flormelis og eddike lidt af gange og pisk marengsmassen sej.

3

Kom marengsmassen i en sprøjtepose, evt. med en rund tyl og sprøjt ud på en bageplade med bagepapir.

4

Bag dem 1,5 time ved 100 grader.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du brugte @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply