Forretter/ Frokostbordet

Fisketallerken

Fisketallerken

Den her lækre fisketallerken tager ikke ret land tid at lave og så smager den så lækkert.

Jeg serverede den en lun juni dag hvor den kunne nydes på terrassen, men den kan sagtens spises hele året. Hvis man skærer lidt ned på størrelsen af de enkelte retter, så kan den også bruges som en lækker forret.

Tallerkenen bestod af forskellige småretter som der allerede ligger på bloggen, så derfor vil jeg bare linke til dem i stedet for at skrive opskriften påny igen.

I glasset er der en nem tunmousse, den tager nærmest kun lige 5 minutter at røre sammen.

Så er der en halv avocado som jeg har skåret i skiver, lidt lækre rejer. Hvis man vil variere, så kan man bruge de her store hvidløgsrejer.

Der er også lidt dilddressing og der kan du bruge opskriften her.

Til højre er der lakseroulade, den tager heller ikke lang tid at lave. Men skiverne bliver lidt pænere hvis den lige kommer i fryseren, så rouladen er lidt fast når den skal skæres i skiver.

Og så er der såmænd bare noget ristet rugbrød som tilbehør og så er den klar til servering.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instragram under profilen beritravnskjaer, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du brugte #beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply