Frokostbordet

Æggesalat

Æggesalat

Ingen sild uden denne æggesalat i vores familie… Det er min søster der for mange år siden fandt denne opskrift i en børne kogebog og siden har det været fast at den skal laves til frokoster med sild på bordet.

Nu har vi en dreng i huset som er ret så kræsen og nærmest aldrig spiser rugbrød, men når denne æggesalat er på bordet, så kører han 2 til 3 stykker rugbrød ind kun med den.

2 hårdkogte æg

50 g mayonnaise

1 dl ymer

1 spsk citronsaft

½ tsk karry

½ tsk salt

1/4 tsk peber

1/4 tsk gurkemeje

1 bakke karse

Rør mayonnaisen glat med ymer og citronsaft.

Klip karsen af og kom i og smag til med krydderierne.

Pil æggene og del dem først på den ene led i æggedeleren og derefter på den anden led.

Blandes i dressingen og så er den færdig.

Kan med fordel laves dagen før.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply