Frokostbordet

Hjemmelavet skinkesalat

Hjemmelavet skinkesalat

Sådan en hjemmelavet skinkesalat tager ikke mere end 5 minutter at lave. Og så smager det så meget bedre end den købte. Og du sparer så mange penge i forhold til at købe en portion ved slagteren eller i delikatessen

Det eneste du skal bruge er en minihakker. Tænker såmænd også at en stavblender kan bruges, det har jeg dog ikke prøvet.

Skinken skal bare finhakkes og det tager ikke mange sekunder.

Nu er jeg ikke helt så vild med rå løg, så derfor har jeg undladt det i min opskrift. Men der er mange der gerne vil have det. Du kan vælge enten at blande løg rundt med skinke og mayonaise, eller drysse den ovenpå.

Hjemmelavet skinkesalat

Jeg har bare brugt skinke i tern færdigkøbt fordi vi ikke havde andet. Men du kan også lave det af en rest af skinke eller hamburryg fra aftensmaden. Det er en god måde at få brugt en lille rest.

Hvis du vil lave et lækkert frokostbord med andet end hjemmelavet skinkesalat, så kig ind på kategorien frokostbordet for at få inspiration.

Hjemmelavet skinkesalat

Ingredients

  • 150 gram skinke i tern
  • 3-4 spsk mayonaise
  • purløg til pynt
  • evt. lidt hakket løg

Instructions

1

Kom skinke i en minihakker og lade den køre indtil skinken er i små stykker.

2

Tilsæt mayonaise og evt. noget finthakket løg og rør rundt.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply