Pasta/pizzaretter

Pastaret i ovn

Pastaret i ovn

Nogle gange skal det bare være nemt, og det er denne pastaret. Den kan varieres med fyld efter hvad man lige har i køleskabet, derfor nogle af de lidt sjove mængder i min opskrift.

3-4 personer

500 g tortelini med fyld efter eget valg

200 g bacontern

500 g champignon

150 g skinketern

200 g cocktailpølser

1 tomat

½-1 dl fløde

300 ml flødefraiche

1  morney sauce  (½ liter)

½ pose reven cheddat

Hvidløgsflutes som tilbehør

Jeg startede med at koge tortelini efter anvisning på posen, lad dem dryppe af i en sigte.

Steg bacon sprød på en pande (afhængig af fyldet kan en sauterpande anbefales) kom det over i et fad.

Steg skinketern og cocktailpølser i baconfedtet et par minutter, kom det over i fadet.

Steg champignoner 5 minutters tid i det resterende fedt og krydr dem med salt og peber, kom dem over i fadet.

Skær tomaten i små tern og kom dem i fadet.

Bland det sammen med de kogte tortelini og kom fløde, morney sauce og fløde fraiche over og drys med reven ost.

Sættes i ovnen ca. 20-25 minutter ved 200 grader.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply