Pasta og pizzaretter

Pastaret i ovn

Pastaret i ovn

Nogle gange skal det bare være nemt, og det er denne pastaret. Den kan varieres med fyld efter hvad man lige har i køleskabet.

3-4 personer

500 g tortelini med fyld efter eget valg

200 g bacontern

400 g champignon

200 g skinketern

200 g cocktailpølser

5 dl fløde

1  morney sauce  (½ liter)

100 g revet cheddar

Hvidløgsflutes som tilbehør

Jeg startede med at koge tortelini efter anvisning på posen, lad dem dryppe af i en sigte.

Steg bacon sprød på en pande (afhængig af fyldet kan en sauterpande anbefales) kom det over i et fad.

Steg skinketern og cocktailpølser i baconfedtet et par minutter, kom det over i fadet.

Skær champignoner i kvarte og steg dem i 5 minutters tid indtil væden er fordampet og krydr dem med salt og peber, kom dem over i fadet.

Bland alle de stegte ting sammen med de kogte tortelini i fadet.

Kog panden af med fløde og morney sauce og krydr med salt og peber.

Kom væden i fadet og drys med revet cheddar.

Sættes i ovnen ca. 25 minutter ved 200 grader.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply