Nogle gange skal det bare være nemt, og det er denne pastaret i ovn.
Den kan varieres med fyld efter hvad man lige har i køleskabet, og om der er nogen rester der skal ryddes op i.
Som tilbehør har vi fået flutes, man kan selvfølgelig også lave en salat til, men jeg må jo indrømme at det er ikke altid vi lige får noget grønt til. Men jeg øver mig, og jeg synes at det går væsentlig fremad…
Jeg kan faktisk ret godt lide de færdige hvidløgsflutes på frost, som bare lige skal bages færdig på kort tid. Men det sker skam også at jeg lige får bagt en stak flutes som kommer i fryseren og som er hurtige lige at tage op og lune sammen med pastaretten.
Hvis det skal være sundere, så er de her flutes med rugmel ret lækre. Hvis du går all in på hvedemelet, så kan de her flutes anbefales.
Denne portion passer til 3-4 personer
Pastaret i ovn
Ingredients
- 500 g tortelini med fyld efter eget valg
- 200 g bacontern
- 400 g champignon
- 200 g skinketern
- 200 g cocktailpølser
- 5 dl fløde
- 1 morney sauce (½ liter)
- 100 g revet cheddar
Instructions
Jeg startede med at koge tortelini efter anvisning på posen, lad dem dryppe af i en sigte.
Steg bacon sprød på en pande (afhængig af fyldet kan en sauterpande anbefales) kom det over i et fad.
Steg skinketern og cocktailpølser i baconfedtet et par minutter, kom det over i fadet.
Skær champignoner i kvarte og steg dem i 5 minutters tid indtil væden er fordampet og krydr dem med salt og peber, kom dem over i fadet.
Bland alle de stegte ting sammen med de kogte tortelini i fadet.
Kog panden af med fløde og morney sauce og krydr med salt og peber.
Kom væden i fadet og drys med revet cheddar.
Sættes i ovnen ca. 25 minutter ved 200 grader.
No Comments