Brød og boller

Flutes

Flutes

Jeg bagte disse flutes og serverede dem til vores forret til nytår, bagte lidt ekstra, så har nogen liggende i fryseren, så vi lige har noget nemt tilbehør en dag.

Opskriften er til 6 flutes

50 g gær

4 dl mælk

2 dl surmælksprodukt

2 tsk sukker

2 tsk salt

½ dl olie

ca. 1 kg hvedemel

æg til pensling

Lun mælken og opløs gæren heri. Tilsæt herefter surmælksprodukt, sukker, salt og olie.

Tilsæt melet og ælt dejen godt. Røremaskinen kan med fordel bruges, det bliver den i hvert fald her i huset…

Lad dejen hæve lunt en times tid.

Tril til 6 flutes  og snit dem let på skrå med en skarp kniv og lad dem efterhæve en halv times tid.

Pensl med æg og bag dem ca. 15 minutter ved 200 grader.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply