Hovedretter med kylling/and

Fyldte kyllingebryster

Fyldte kyllingebryster

Tortillachips og cheddarost er jo to ingredienser der passer ret godt sammen… Da min kollega fortalte om at hun havde lavet kyllingebryster som er vendt i knuste tortillachips og med cheddarost indeni, så måtte det prøves…

De smagte rigtig dejligt og var saftige.

Drengene var også med på den, selvom de ikke var meget for at jeg skulle ofre tortillachips…

Har nu lavet de her kyllingebryster indtil flere gange, og det bliver nemmere for hver gang. Nu sørger jeg altid for at banke dem godt tynde, og så er de meget nemmere at rulle sammen med fyldet, og der er ingen der får hysteriske anfald…

Fyldte kyllingebryster

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • 8 skiver cheddarost (eller jedi ost som det hedder herhjemme)
  • salt, peber
  • mel
  • æg
  • ca. 1 pose tortillachips

Fremgangsmåde

1

Start med at skær kyllingebrysterne igennem på langs, så hvert bryst bliver til 2 schnitzler som er halvt så tykke, bank dem så tynde som muligt. 

2

Krydr kyllingebrysterne med salt og peber på indersiden, rul en skive cheddar sammen og rul den ind i kyllingebrystet. Så det bliver sådan gordon bleu agtigt...

3

Stil 3 dybe tallerkner frem og kom mel krydret med salt og peber i den første, sammenpisket æg i den næste og knuste tortillachips i den sidste. Jeg knuste chipsene i en minihakker.

4

Vend de fyldte kyllingebryster i melet først, så i ægget og til sidst i tortillachips, Kommes på en bageplade med bagepapir.

5

Så skal de i ovnen ved 200 grader i 25 minutter...

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply