Hovedretter med kylling/and

Kylling i kokos og karry

Kylling i kokos og karry

Det her er en af mine ynglingsretter, og hvis der kommer gæster til spisning i hverdagen er denne her ofte et valg. Det er let at lave og det er bare med at tømme køleskabet for grønsager…

Mit fyld er aldrig det samme, det kommer helt an på hvad der gemmer sig af grønsager i køleskabet som skal bruges.

Denne opskrift passer til 2-3 personer

2 kyllingebryster

1 stor porre

1 løg

2 fed hvidløg

½ lille spidskål

1 gulerod

1 dåse kokosmælk

3 spsk karry

salt, peber

Becel til stegning

Evt. maizena til jævning

Kylling skæres i mindre stykker, grønsager snittes og skæres i de ønskede stykker.

Start med at svitse løg, hvidløg og karry i becel, tilsæt kyllingen og svits den ca. 5 minutter og tilsæt grønsagerne og svits dem et par minutter.

Tilsæt kokosmælk og jævn evt. med maizena. Smag til med karry, salt og peber.

Vi plejer at få ris til.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply