Hovedretter med kylling og and

Kylling i kokos og karry

Kylling i kokos og karry

Kylling i kokos og karry er en af mine yndlingsretter. Hvis der kommer gæster til spisning i hverdagen, så er den ofte et valg. Det er let at lave og det er bare med at tømme køleskabet for grønsager. Og jeg elsker jeg bare kombinationen af karry og kokosmælk.

Mit fyld er aldrig det samme, det kommer helt an på hvad der gemmer sig af grønsager i køleskabet som skal bruges. Så det er en fantastisk ret til at reducere madspild og få brugt det som køleskabet gemmer. Så ingredienslisten er hvad jeg lige brugte den dag som opskriften blev skrevet ned. Så du bruger bare din fri fantasi hvad angår grønsagerne.

Vi får ofte kylling, og det er som regel kyllingebryst vi køber. Hvis du har en sous vide, så kan jeg virkelig anbefale at lave dit kyllingebryst i sous vide, opskriften finder du her.

Opskriften på kylling i kokos og karry passer til 2-3 personer

 

Kylling i kokos og karry

By Berit Serves: 2-3 personer

Ingredients

 • 2 kyllingebryster
 • 1 stor porre
 • 1 løg
 • 2 fed hvidløg
 • ½ lille spidskål
 • 1 gulerod
 • 1 dåse kokosmælk
 • 3 spsk karry
 • salt, peber
 • Becel til stegning
 • Evt. maizena til jævning

Instructions

1

Kylling skæres i mindre stykker, grønsager snittes og skæres i de ønskede stykker.

2

Start med at svitse løg, hvidløg og karry i becel, tilsæt kyllingen og svits den ca. 5 minutter og tilsæt grønsagerne og svits dem et par minutter.

3

Tilsæt kokosmælk og jævn evt. med maizena. Smag til med karry, salt og peber.

4

Serveres med ris til.

 

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply