Brød og boller

Sunde pitabrød

Sunde pitabrød

I går aftes stod menuen på pitabrød, og det smager bare så dejligt med hjemmelavede. Og det er slet ikke svært at lave…

Som tilbehør fik vi hakket oksekød stegt med løg og hvidløg og kyllingekebab. Dertil salat, tomater, agurk, majs, peberfrugt og gulerødder., og selvfølgelig lidt dressing til…

Denne portion giver 10 stk

25 g gær

1½ dl vand

1½ dl mælk

½ tsk salt

½ tsk sukker

150 g grahamsmel

ca. 250-300 g hvedemel

Lun mælken en smule, kom lunken vand i og opløs gæren i deri. Tilsæt de øvrige ingredienser, dog ikke alt hvedemelet på en gang.

Ælt det sammen og lad dejen hæve en times tid et lunt sted.

Del dejen i 10 stykker og form dem til boller. Rul dem flade med kagerullen.

Lad dem efterhæve på en bageplade med bagepapir i 10 minutter. Lige inden de skal i ovnen vendes de.

Bages ca. 10 minutter ved 200 grader midt i ovnen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply