Hovedretter med oksekød

Risret med hakket oksekød

Risret med hakket oksekød

Før i tiden lavede jeg ofte en Knorr ret. Den her risret med hakket oksekød minder lidt om de der halvfærdige retter man kan købe fra Knorr. Men jeg siger bare…. Knorr go home!!

Min interesse for mad har jeg ikke haft altid. Tror først det var da jeg var midt i tyverne at jeg begyndte at lave lidt mere mad fra bunden. Og så må man sige at jeg har udviklet mig siden. Da jeg var 18 år var jeg et år i huset ved en familie i Hamburg, hvor jeg også stod for madlavningen. Det var godt nok ikke ret varieret mad de fik, ret ofte blev det en gryderet. Tror vist nok at de blev lidt trætte af gryderet….

Ingredienserne til risret med hakket oksekød har vi som regel hjemme. Og så er det en dejlig nem ret at lave, og der er alligevel gemt lidt grønsager i den.

Det smager også dejligt med flutes til. Det kunne bla. være de her flutes, eller de lidt mere sunde med rugmel i.

 

Risret med hakket oksekød

By Berit Serves: 4 pers.
Prep Time: 10-15 min Cooking Time: 25-30 min

Ingredients

  • 500 g oksekød
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 store gulerødder
  • 1 rød peber
  • 1 rød chili
  • 300 g ris
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 1 terning grønsagsbouillon
  • 4,5 dl vand
  • salt og peber
  • becel til stegning

Instructions

1

Løg, hvidløg og chili hakkes fint, gulerødderne skrælles og rives groft.

2

Skær peberfrugt i små tern.

3

Svits løg og hvidløg i becel til løgene er klare. Tilsæt oksekødet og svits indtil det er brunt.

4

Resten af ingredienserne tilsættes og det hele koges ca. 25-30 minutter til væden er væk og risene er færdige.

5

Smages til med salt og peber.

Hvis du ikke vil gå glip af en opskrift:

Du kan følge mig på facebook, der ligger jeg altid op når der kommer nyt på bloggen, så går du ikke glip af en opskrift. Du kan finde mig lige her.

Jeg er også på instagram under profilen beritsunivers, det ville være hyggeligt hvis du også fulgte med der. Det kunne være skønt hvis du bruger @beritsunivers hvis du har lavet en af mine opskrifter og lagt et billede på instagram.

Du er mere end velkommen til at kommentere på mine opslag, både med spørgsmål og erfaringer hvis du har lavet en af mine opskrifter.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply